Cautare

596 de rezultate pentru "dana visanescu mese" (3.30 secunde)
Scenarii si provocari pentru PNL“, a fost dezbatut in cadrul unei mese rotunde, la care au participat mai multi lideri ai formatiunii liberale, reprezentanti ai partidelor populare neparlamentare, precum si analisti politici.
Nemaiavand loc pentru mese si scaune, s-a decis extinderea localului chiar pe plaja. Modul in care acest local a obtinut autorizatiile pentru aceasta extindere pe plaja este cat se poate de dubios, restaurantul „La Fattoria”
Senatorul Nicolae Vlad Popa a atras atentia asupra cheltuielilor extraparlamentare, a activitatilor de lobby pentru Romania, care presupun, chipurile, mese rotunde si diferite intalniri neoficiale.
Cheltuielile de protocol sunt cheltuieli ocazionate de acordarea unor cadouri, tratatii si mese partenerilor de afaceri, efectuate in scopul afacerii.
avea niste mese rosii in par, blugi, un pardesiu simpatic. Imi spune ca ar putea scrie o carte despre Tamara.
2.mie, cand ma aflu in preajma unei mese imi vine sa scriu, nicidecum sa sa dau cu pumnul in ea.
Mona Musca si-a motivat gestul prin faptul ca parlamentari europeni au pe mese un studiu privind situatia Romaniei in care la primul punct este formulata concluzia ca, din cauza exacerbarii disputelor politice interne, "Romania se indreapta spre o posibila instabilitate politica".
Programul a inceput in urma cu sapte ani, desfasurandu-se in mai multe etape, printre care identificarea problemelor cu care se confrunta comunitatea de rromi din Mangalia si masurile pe care administratia locala trebuie sa le ia pentru a rezolva sau cel putin a ameliora aceste probleme, constructia de bai comunale in cartier pentru familiile nevoiase, programe de asistenta sociala si asigurarea uinei mese calde pe zi la Cantina Sociala, infiintarea unei scoli de alfabetizare pentru rromii cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani, acestia beneficiind de mancare, rechizite, imbracaminte si gratuitati la transport.
"In aceste centre vor avea loc dezbateri si mese rotunde ale tinerilor, cu personalitati din administratia locala, oameni politici si reprezentanti ai Senatului Universitatii", a spus directorul CCS din Craiova, Florentin Gust.
am renuntat la paine, dulciuri, mese dupa 6-7 seara, fast-food, mananc mancaruri bazandu-ma pe garnituri de cartofi sfierti/piuret si altele, mananc efectiv pana ma satur.
Marcel spunea ca el si D‘Amato s-au intalnit in jurul unei mese de conferinte, pe care era un roman scris de Whitley Strieber numit "Majestic", tratand despre accidentul de la Roswell si despre un grup de control MJ-12, infiintat pentru a face fata venirii extraterestrilor pe Pamant.
In deschiderea activitatilor, profesorul Lungoci Toma, inspector de specialitate in cadrul ISJ Dolj, a vorbit despre etapele integrarii europene a Romaniei si despre semnificatia acestei zile. Materiale interesante au prezentat, in cadrul unei mese rotunde, profesorii de istorie Claudia Matei si Maria Ion.
"Ne-ar prinde mai bine un acoperis, o casa in care sa iernam, ca ne-au nenorocit si acum guvernantii isi spala pacatele cu calculatoare, mese si scaune", le-a sugerat parlamentarilor Florea Belu.
Pentru aceasta campanie a PSD, cadrele partidului din sectoare au imbracat tricouri rosii, au montat mese de plastic si, inarmate cu fluturasi, s-au straduit sa convinga trecatorii sa semneze listele.
De-a lungul anilor 1950 si 1960, guvernul american a condus sau a sponsorizat diverse mese rotunde, proiecte si alte studii pentru a cerceta fenomenul OZN.
Cand am inceput sa le pun intrebari, a trebuit sa plecam de acolo, sa ne ducem in sala de mese.
Unii spuneau ca avea dimensiunea unei mese, altii ca avea o forma schimbatoare, ca de evantai. Dar, in general, rapoartele primite de la diferiti martori au fost asemanatoare in privinta formei, dimensiunii, duratei de timp si a traiectoriei de zbor.
Nu am fost de acord cu asta, si am trantit scaunul, parasind sala de mese unde a avut loc discutia.
Daca treci si tu prin asemenea momente, trebuie sa stii ca nu e nevoie sa mananci alimente foarte satioase intre mese.
Impartiti dupa grade si valoare, social-democratii au ocupat doua mese, la una sporovaind viceprimarul Gabi Stan cu deputatul Eduard Martin, iar la cealalta Radu Mazare, cu Nicusor Constantinescu, Corneliu Dida si Miron Mitrea.
google-analytics.com